Νέο ΕΣΠΑ 2023 – Επιδότηση Ίδρυσης Νέας Επιχείρησης

Untitled design 26

Ενίσχυση της Ίδρυσης Νέων Επιχειρήσεων: Ο Προορισμός της Ανάπτυξης

Σε έναν κόσμο όπου η επιχειρηματικότητα αποτελεί τον πυρήνα της οικονομικής ανάπτυξης, το πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» αναδεικνύεται ως ένας σημαντικός κινητήρας για την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ). Με ένα συνολικό προϋπολογισμό ύψους €200 εκατομμυρίων, αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την προώθηση των παραγωγικών επενδύσεων.

Κύριοι δικαιούχοι αυτής της πρωτοβουλίας είναι εκείνοι οι επενδυτές που ονειρεύονται την ίδρυση νέας μικρομεσαίας επιχείρησης. Εντούτοις, υπάρχει ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβουν υπόψη τους: το νέο σύστημα αξιολόγησης FiFo (First in First Out). Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος υποβολής της πρότασής σας είναι κρίσιμος. Οι προτάσεις θα εγκρίνονται με βάση τη χρονική σειρά υποβολής τους, και αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις ότου εξαντληθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός. Κατά συνέπεια, είναι ζωτικής σημασίας να παρακολουθείτε στενά το σύστημα και να υποβάλλετε την πρότασή σας αμέσως μόλις ανοίξει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

Σε αυτό το σημείο, η εταιρία μας, Business Solution, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στο περίπλοκο τοπίο των προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Προσφέρουμε δωρεάν ενημέρωση για τις διαδικασίες, αλλά και υπηρεσίες που καλύπτουν την ίδρυση της εταιρείας σας και την τήρηση των λογιστικών βιβλίων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και την παρακολούθηση του φακέλου σας για την επιδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ μέχρι την τελική αποπληρωμή της επιχορήγησης.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν την ευκαιρία, μπορείτε να μας αποστείλετε μια φόρμα ενδιαφέροντος, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Επιλέγοντας τη σωστή στιγμή και τους σωστούς συνεργάτες, μπορείτε να κάνετε το όνειρο της επιχειρηματικής επιτυχίας πραγματικότητα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για δωρεάν ενημέρωση

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *